pondělí 2. prosince 2013

Naprosto zásadní změna - E-Cat


Zdravím.
Dnes si tu dovolím (se svolením) "otisknout" článek ze stránek Energie u Pramene především o studené fůzi E-Cat. Studuji technické lyceum, takže zajímat se o takovéto věci vlastně "mám v krvi". Ale kdyby to tak bylo jen o technické stránce. Myslím, že toto by si měl přečíst každý, protože z toho může být...řekněme...největší změna v materialistickém fungování planety v celé historii.

-----

Dnes Vám předkládám nějaké informace ze zákulisí, díky i spolupráci jednoho čtenáře, ohledně "Studené fůze", jež byla tak zatracována jako Perpeetum mobile od vědeckých kruhů a podobné nesmysly.
V dnešní době dokonce počítá NASA s jeho využitím ve svém novém programu a to pro pohon raketoplánů. Co řekl vědecký pracovník NASA:
Levný, hojný, čistý, škálovatelný, přenosný zdroj energie, nyní ovlivní celý svět. Je to efektivní řešení ropného zlomu, ovlivnění klimatu, pitné vody a související geopolitické nestability. Při zkouškách u nás to bylo tak efektivní , že jsme museli dávat pozor, abychom nepřekročili kritickou teplotu celého článku a nezničili ho. Zde není žádné omezení. Dr. Joseph M. Zawodny, NASA.
Zde jsou obrázky z návrhu NASA pro nejnovější konstrukci raketoplánu z projektu LENR, který poletí z raketodromu na oběžnou dráhu a zpět za použití principu hlavního raketového motoru, postaveného na bázi studené fůze, kdy teplota vodních par dosáhne až 414 st. Celsia. Navíc tyto generátory chtějí použít jako stacionární moduly pro zásobování el, energií, teplem a to nejen v raketoplánech, ale i na případných základnách na jiných planetách. Toto svědčí o již velkém průlomu.

Nyní pár komentářů od "špiclujích" vědeckých pracovníků, nebudu jmenovat, ale pan Grygar ze Sisyfosu a jemu přidružený ansambl to jistě nebyl:
1)Rossiho vynález je rozhodně pravdivý v tom, že reaktor dává spolehlivě velké množství tepla. Reakce je tak silná, že i student prvního ročníku vysoké školy musí uznat u E-Cat čistý energetický zisk. Proto nyní s jistotou víme, že E-Cat je energeticky skutečný a není to žádná iluze, vytvořená chybou měření, jak straší např. výroky pana Ponsa a Fleischmanna.
2)Je to netoxická technologie a nejsou tam žádné právní překážky, které by eventuelně mohly zpomalit tento rychlý technologický pokrok. (Dle našeho měření nepřekročilo hodnotu přirozeného radioaktivního pozadí)
3)Toto zařízení nečiní žádné problémy pro výrobu v běžných továrních podmínkách pro montážní linky.
4) Tato technologie znamená to, že i chudé a relativně nerozvinuté země budou moci vyrábět toto zařízení. Studená fůze - LENR, bude nakonec použita k pohonu automobilů, vlaků, lodí, letadel a kosmických lodí. Představte si luxusní sedan, pojedete mnoho tisíc kilometrů bez doplnění paliva, nebo malé letadlo, jež poletí z New Yorku do Pekingu nonstop za nízkou cenu. Tady Vám přináším na podnose schéma E-Cat:

Toto jsou výroky vědců, kteří byly u tohoto zařízení i výroky vědců z NASA, kteří si tuto technologii samozřejmě nenechali ujít a odzkoušeli - ti mají vždy nos na tyto věci, jen naše zkostnatělá vědecká elita bude stále zesměšňovat a blekotat něco o Perpetuum mobile a chybě měření, tak jak se jim nelíbí závěry i z CERNu o jejich objevu.
Tento princip není patentován, jelikož byl před několika lety uveřejněn na Netu pro informaci široké veřejnosti, takže s ním díky Bohu nejde manipulovat, jen jako průmyslový vzor, ale to nejsou žádné překážky. Takto jsem si to představoval vždy, tak jsem i vždy jednal, pokud možno tyto informace dát veřejnosti, pak již žádný chytrolín nemůže spekulovat. Rovněž jsem upozorňoval, že v roce 2012 se budou dít velké změny, ale upřímně, víte co mne nejvíce blaží, že EON a Plynové společnosti půjdou do kytek a přestanou vydírat a mastit si svou nenažranou kapsu. Je to naše bohatství, je to naše planeta, všech, bez vyjímky a na její bohatství má právo každý, ne jen ten vychytralý, každý umí něco a jsme si všichni rovni, většinou to poznají až při odcházení z tohoto světa, ale to je už pro ně pozdě. Pokud bude snaha to zde blokovat, třetí země váhat nebudou a věci opravdu půjdou rychlým tempem tak, jak bylo předpovězeno, pád západní civilizace.
Nyní jedná s Rossi firma Praxen-Defkalion o možnost výroby a to již v roce 2012. Výpis z konference firmy z 30. listopadu 2011:
Nyní jsou poskytnuty technické specifikace pro přípravu výroby. Tento výrobek byl již testován a bude připraven návrh konečného výrobku "Hyperion" pro vstup na trh v průběhu roku 2012.
V prvé fázi budou výrobky uvedeny na celosvětový trh pro stavebnictví, zemědělství a průmyslových energetických potřeb a v neposlední řadě i pro malé zdroje energie.
Pan Rossi po zkouškách upřesňuje spotřebu podpůrných materiálů, jenž je hlavně Niklový prášek, půl kila niklu v prášku může uvolnit tolik energie, jako spálení 517.000 liber oleje, což je přibližně 1.590 barelů, to stojí za to. Naštěstí, Země má dost niklu a může dodávat pro všechny naše energetické potřeby po miliony let. Navíc Niklový prášek se dá i recyklovat.
Závěr: toto je největší objev v historii lidstva a dopady budou obrovské: čistá energie v (téměř) nulových nákladech. Myslím, že první malé generátory pro domácnosti se objeví paradoxně v třetích zemích a tím se přenese využití i k nám a bude následovat pád velkých korporací s dodávkami energií. Rovněž i z hlediska bezpečnosti v případě přírodních problémů je toto řešení decentralizace výroby tepla a elektřiny nejlepším řešením.

Autor: Iv
-----

Uvědomme si, co všechno to může způsobit a jak moc "zvyků" to může potrhat. Více méně to převrátí svět naruby...až na všechny dobré lidi. Mluvíme tady o změně a toto je jeden velký střep z toho všeho. Na toto mohou dojet jedině špatní lidé.
Fáďos

1 komentář:

  1. Sorry to speak in english.
    first many thanks to cover that important subject.

    Rossi have a proven reactor today, even if it way work badly (be unstable, unreliable). This is what Elforsk says http://www.elforsk.se/Global/Trycksaker%20och%20broschyrer/elforsk_perspektiv_nr2_2013.pdf#page=4 .
    The test have been so convincing that Elforsk made a small summary of the cold fusion claims ... not a god report for me, but a revolution because it exists.

    Rossi is not the only reactors manufacturer.
    Defkalion seems really nor far from Rossi, if not ahead him...
    Brillouin is late, but well funded and with a good businessplan (reusing coal powerplants).

    and many others...

    if you want to know how wide is the landscape of LENR there are few good summaries :

    the more balanced is
    http://www.lenrftw.net/home/are-low-energy-nuclear-reaction-devices-real
    (ask the author if you want to translate)

    there is also this one, from me, more brutal
    http://www.lenrnews.eu/lenr-summary-for-policy-makers/
    and it's companion article discussing of scientific questions
    http://www.lenrnews.eu/evidences-that-lenr-is-real-beyond-any-reasonable-doubt/
    feel free to translate those two...

    best regards

    OdpovědětVymazat